Priority Pass

Міжнародна картка Priority Pass не є банківською картою у сенсі це слова. Вона дає лише право доступу до залів першого класу, VIP-залів або бізнес-залів міжнародних аеропортів світу та можливості користування бізнес-послугами (телефон, факс, кімната для проведення переговорів тощо). Клієнтам Priority Pass доступні понад 1000 найкращих відпочинкових залів у більш ніж 500 містах 130 країн світу.

Оплата відвідувань залів здійснюється карткою Priority Pass. Для цього з неї роблять відбиток (сліп), після чого його підписує утримувач картки. Вона може бути виготовлена ​​окремо сама по собі (від €99 до €399 за річне обслуговування) або додатково випускається до іншої банківської картки (зазвичай платіжної системи MasterCard до карти категорії не нижче Standart). З неї наприкінці місяця списується сума оплати відвідувань залів.

Priority Pass

Вартість одного відвідування VIP-залу та залу першого класу фіксована по всьому світу і залежить від тарифного плану картки. Максимальна сума нині становить 27 доларів США (15 фунтів стерлінгів/€24) за одну особу. З собою можна запросити до зали по одній карті не більше 10 осіб (у деяких випадках обмеження на кількість запрошених встановлює сам зал).

Окремий тарифний план передбачає оплату тільки за гостей (для власника відвідування безкоштовні), крім того є тарифний план з 10 безкоштовними відвідуваннями для власника картки.

Мережа VIP-залів Priority Pass щороку активно розширюється. Priority Pass є незалежною компанією і доступ до VIP-залів Priority Pass можливий для пасажирів будь-якої авіакомпанії, але які володіють карткою Priority Pass.

Як правило, у VIP-залах доступні такі зручності:

  • доступ до комп’ютера та електронної пошти;
  • доступ до Wi-Fi інтернету;
  • кімнати для нарад;
  • телебачення, свіжі газети та журнали;
  • зарядні пристрої більшості популярних моделей переносних пристроїв;
  • тихі та зручні спеціально обладнані місця для відпочинку та роботи;
  • асортимент легких закусок та прохолодних напоїв, включених у вартість відвідування;
  • ліжка, душ тощо.

Залишити коментар:

Site Footer