Visa payWave

Visa payWave – Система безконтактних платежів міжнародної платіжної системи Visa. Створено насамперед для прискорення та спрощення процесу оплати покупки.

Карти з технологією payWave оснащені вбудованими чіпом та антеною, що передають по радіоканалу на безконтактний термінал інформацію про платеж. Для оплати необхідно піднести картку до платіжного терміналу замість проведення нею для зчитування або вставлення в термінал. Ця технологія базується на стандарті ISO/IEC 14443 та технології компанії VISA, а також сумісна з міжнародним стандартом EMV.

Оплачувати покупки за допомогою Visa payWave без підпису власника картки або без введення ПІН-коду можна лише в тому випадку, якщо сума не перевищує певного ліміту. Всі картки Visa payWave, що випускаються, оснащені як чіпом, так і магнітною смугою.

Visa payWave

Visa payWave має надійний захист від шахрайства. Крім того, картку не доведеться передавати третім особам при оплаті покупок, а надійна система шифрування персональних даних убезпечить її від підробки. Безконтактна технологія Visa payWave відповідає високим стандартам безпеки Visa завдяки наявності зашифрованого коду, який передається разом з інформацією про платеж і є унікальним для кожної транзакції.

У світі технологія payWave була запущена 2004 року в Малайзії. В даний час користуватися такими картами також можна в США, Австралії, Гонконгу, Кореї, Сінгапурі, Катарі та інших країнах.

Технологія Visa payWave забезпечує функціональну сумісність карток та платіжних терміналів по всьому світу. Сьогодні картами Visa payWave можна легко та швидко розраховуватись у більш ніж 4,8 млн. торгових точок у 68 країнах світу.

Залишити коментар:

Site Footer